Održan najkontroverzniji koncert godine u Narodnom pozorištu: bez penjanja po stolicama

Još otkako je najavljen koncert Marije Šerifović u beogradskom Narodnom pozorištu pokrenule su se brojne kontroverze. Javnost se podelila na one koji ne vide nikakav problem da pevačica popularne muzike nastupi u jednoj od najznačajnijih kulturnih institucija naše zemlje (naročito zato što joj je donela pobedu na Eurosongu) dok su drugi, mahom iz redova srpskog glumišta, burno reagovali negodujući povodom mešanja estrade i dasaka koje život znače.

Ipak, sinoć je održan koncert o kome se toliko pričalo i prošao je bez ikakvih incidenata. Sala je bila popunjena do poslednjeg mesta, a Šerifovićeva je nizala hitove koji su obeležili njenu karijeru.

Ona sama se prilikom uvodne reči našalila sa okupljenima i poručila im kako treba da se ponašaju. ”U početku ćete malo sedeti, a onda slobodno igrajte. Samo, molim vas, bez penjanja na stolice, ovo je ipak Narodno pozorište, ispoštovaćemo protokol. Pripremite se, biće ovo najbolji koncert u vašem životu”, izjavila je Marija, kako prenosi Alo, a potom ispunila obećanje jer je publika sa njom kao jedno pevala pesme Pametna i luda, Bol do ludila, U nedelju, Ja volim svoj greh…

Naravno, atmosferu je dovela do usijanja izvođenjem Molitve čiji će početni taktovi još dugo uticati na to da se naježi svako od nas zbog slika trijumfa na jednom od najznačajnijih muzičkih festivala koje sa sobom neminovno budi.

Izvor: Tračara


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273