Odgovor na modni žiri: sestre Mićalović oplele Karleušu

Nakon što je pre nekoliko dana Jelena Karleuša još jednom dala svoj modni komentar o stilu pripadnika domaćeg džet seta stigao je i odgovor od sestara Dragane i Slobode Mićalović koje je JK posebno oplela.

 

 

 

Ona je imala zanimljivu konstataciju na račun glumaca koji se isto oblače za crveni tepih kao i za supermarket, na šta je, kako prenosi Alo, najstarija sestra Mićalović, Mirjana, napisala sledeće na svom Facebook profilu: “Kutlača je, nažalost, zaboravila kako izgledaju normalni, veliki i skromni ljudi”.

jelena-karleusa-sloboda-micalovic-e1443695907542

Ni Sloboda nije ostala dužna, pa je u komentarima napisala: “Gospođa u boji kaže da se tako ne dolazi na reviju Verice Rakočević, a nije znala da je na meni upravo VR haljina! No, dobro je! Ne bi valjalo da joj se dopada kako sam se obukla. Bojim se da bih tu već bila u problemu.

Da li će mala od skandala ostati dužna? Hmm, čisto sumnjamo.

Foto: Hello, Tračara
Izvor: Tračara


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273