Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Odali ih komentari prijatelja: Petar Strugar i Hristina Popović u vezi? (foto) | Nostalgija.com

Odali ih komentari prijatelja: Petar Strugar i Hristina Popović u vezi? (foto)

Miljenik žena, Petar Strugar, nakon razvoda od glumice Ivane Nikolić 2015. godine, javnosti nije predstavio novu devojku, iako su ga povezivali sa mnogim lepoticama.

Međutim, izgleda da je popularni glumac i dalje slab na koleginice, s obzirom na to da je, po svemu sudeći uplovio u vezu sa Hristinom Popović.

 

Njih dvoje su u poslu često bili partneri, a mnogi su komentarisali kako je hemija između njih i više nego očigledna, te je bilo samo pitanje trenutka kada će im se romansa dogoditi i u privatnom životu.

Svojevrsna potvrda da su Hristina i Petar započeli vezu, došla je nakon što je glumica objavila zajedničku fotografiju na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Na fotografiji, Petar ljubi Hristinu u obraz, a ono što ih je odalo jesu komentari njihovih prijatelja.“Baš ste lep par”
, napisala je jedna korisnica ove društvene mreže, a druga se nadovezala:

“Sve čestitke”.

Da li će Hristina i Petar potvrditi da su novi glumački par na javnoj sceni ili će ćutati o svom privatnom životu, ostaje da vidimo.

loading...