Oči u oči sa belim medvedima: Maja Volk snima dokumentarac na Severnom polu!

Dramaturg Maja Volk za nekoliko dana odlazi na Severni pol, gde će provesti mesec dana. Maja će tamo snimati dokumentarac, piše alo.rs.

Iako priznaje da se plaši belih medveda na koje će tamo naići, mnogo veći problem joj predstavlja razdvajanje od njenog Grka Nikite, koga je upoznala putem interneta i sa kojim je već izvezno vreme u ljubavnoj vezi. Maja je, naime, obavestila javnost da su godine dobrovoljnog celibata iza nje i da je pronašla muškarca svog života, ali sada joj nimalo nije lako što će bez njega provesti celih mesec dana.

“Teško mi pada to što ću se odvojiti od izabranika, koji mi mnogo znači. Planirala sam čak da otkažem ceo projekat, ali pošto je već sve ugovoreno, odlučila sam da se upustim u avanturu. Putovaćemo dva dana do tamo, tako da će to biti prava ekspedicija”, rekla je Maja i dodala da će to biti uzbudljiva avantura.

Maja takođe kaže da se ne plaši izazova, iako je tamo trenutno 20 stepeni Celzijusa ispod nule.

“Spremili smo se odlično. Imali smo, doduše, dobru pripremu u Beogradu, pošto je skoro dve nedelje ovde bio jak minus. Samo da preživim bele medvede, jer imam veliki strah od njih”, kazala je Maja kroz smeh.

loading...