Obeležavaju i katoličke i pravoslavne praznike: Igor i Severina proslavili Božić

Igor, sin pevača Dragana Kojića Kebe, koji se nedavno oženio hrvatskom pevačicom Severinom, proslavio je katolički Badnji dan i Božić. On je jedan od najvećih praznika po gregorijanskom kalendaru obležio u društvu supruge i njenog sina Aleksandra po običajima katoličanstva.

Igor i Severina su se onog trenutka kada su odlučili da se venčaju dogovorili da će slaviti kako pravoslavne, tako i katoličke praznike. Njih dvoje su se venčali u katoličkoj crkvi, tako da je Igoru pevačica približila običaje njihove vere još na samom činu venčanja. S druge strane, Seve je proslavila krsnu slavu Mratindan sa Kojićima, kada je Kebi poklonila ikonu i time pokazala da poštuje i srpske običaje. Kako su katolici juče i prekjuče slavili Božić i Badnji dan, bogatom trpezom novopečeni mladenci su sa pevačicinim sinom obeležili praznike uz poklone za malog Aleksandra”, kaže izvor blizak paru.

Radost praznične atmosfere u porodičnom domu sa prijateljima je na na Instagramu podelila Severina i tako svima čestitala Badnji dan i Božić.

Na isti način oni će obeležiti i pravoslavne praznike, samo uz drugačije običaje. Mali Aleksandar se raduje proslavama, jer je u oba slučaja u centru pažnje. Za njega su poklone spremili kako Severinina mama, tako i Keba sa suprugom Oljom, koji ga smataju unukom, iako je on pevačicin sin iz vanbračne veze sa Milanom Popovićem”, dodaje izvor.

severina2

severina1

Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273