Obara rekorde: Saša Matić ponosan na prvih mesec dana „Zabranjene ljubavi“

Tačno je mesec dana od izlaska albuma ‘Zabranjena ljubav’ folk zvezde Saše Matića. CD je u kratkom roku osvojio srca slušalaca širom regiona.

Pevač je ljubiteljima predstavio i dva spota a za ostalih osam numera snimio je visokobudžetne umetničke video radove na koje niko nije ravnodušan pa pesme imaju milionske preglede na sajtu YouTube.

Tokom prvih mesec dana u eri „Zabranjene ljubavi“, izdvojile su se pesme „Lagala je grade“, „Prećiću na stvar“ i „Milo moje“ a pesma „Sto svirača“ najveći je hit u celoj Hrvatskoj.

Ponosan sam na uspeh novog albuma, ali ništa manje nisam ni očekivao od svog proverenog tima saradnika. Nadam se da će sve pesme naći put do slušalaca jer nijedna od njih nije slučajno završila na CD-u – kaže Saša koji je ekranizovao hitove čiji autori su Damir Handanović, Mlađan Dinkić, Saša Milošević Mare, Jelena Trifunović, Bojan Vasić, Peđa Medenica, Marina Tucaković, Braja i mnogi drugi.

Sašu u narednom periodu očekuje mnogo nastupa i koncertna turneja „Zabranjena ljubav“ a u drugoj polovini meseca će i zvanično promovisati album u društvu svojih poznatih prijatelja među kojima su i sve velike zvezde regiona.

Poslušajte sve pesme sa novog albuma Saše Matića na linkovima ispod:

Izvor: Alo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273