Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
#NSWinterFest – Fotografiju iz fijakera sa najviše lajkova napravila je Ivona Pantelić! | Nostalgija.com

#NSWinterFest – Fotografiju iz fijakera sa najviše lajkova napravila je Ivona Pantelić!

Tokom “Novosadskog Winter Festa” jedna od najvećih atrakcija bila je vožnja fijakerom koji su organizatori vratili na ulice posle 30 godina.

Svi koji su se vozili fijakerom imali su priliku da učestvuju u nagradnoj igri. Sve što je trebalo da uradite jeste da na društvene mreže uz hešteg #NSWinterFest postavite fotografiju iz fijakera, a pobeđuje ona sa najviše lajkova.

Pobednica u ovoj nagradnoj igri je Ivona Pantelić sa 348 lajkova na svojoj fotografiji, a mi smo je pitali da li se nadala pobedi i osvajanju putovanja na Kopaonik, i pratila lajkove:

Pratila sam ponekad, pomišljala sam da bih to mogla baš ja da budem.

Kako vam se dopada “Novosadski Winter Fest”? Čija ideja je bila da nas posetite i šta vam se najviše svidelo te večeri?

Dugo nisam bila u Novom Sadu, uklopio se u praznični ambijent, svidelo mi se, bina sa muzikom takođe, štandovi i naravno – fijaker! Te večeri došla sam sa drugaricom na Zlatnu tamburicu, moj drug je pevao, a pre toga sam baš bila radoznala da vidim Winter Fest i da li je sve tako kako je Robert rekao. On nas je poveo u obilazak štandova, kućica, Singing Christmas Tree je sjajna ideja.. Mnoštvo dece i ljudi uopšte, svetla, muzika, odlčno! Vožnja fijakerom je prava stvar, osećala sam se kao pravi turista!

Ivona će otputovati na Kopaonik, a mi joj želimo lep provod!

loading...