Novica Zdravković otkrio burnu prošlost: Vezivali su me, skidali golog i ubijali k’o vola u kupusu jer sam krao

Pevački boem Novica Zdravković, koga u rijalitiju „Farma“ skoro da ne čujemo koliko je tih, otkrio je da je imao više nego burnu prošlost.

Ni manje ni više, on se pohvalio da je u mladosti bio deo beogradskog podzemlja.

Bio sam najveći kriminalac u bivšoj Jugoslaviji. Nije bilo jačeg lika na celom području koji se družio sa svim jakim likovima. Moj čitav život je sj*ban. Sa 12 godina sam pobegao iz škole i zbog krađe sam završio u popravnom domu, iz kojeg sam izašao tek 1966. godine”, rekao je Zdravković i dodao:

Međutim, ni tada se nisam smirio. Nastavio sam da kradem i pričam protiv komunista, zbog čega su me stalno šikanirali. Jednom su me vezali u centru moga sela u Leskovcu i skinuli mi gaće. Tako sam stajao čitav dan i svi su me videli. Od tada do dana današnjeg, od sramote se nisam vratio u moje selo. Preselio sam se u Beograd i nastavio da haram Čuburom”, otkrio je Novica, što je mnoge farmere izenadilo.

novica-zdravkovic-Svet1

Brat legendarnog pevača Tome Zdravkovića nastavio je da priča detalje svoje burne prošlosti.

Često sam pričao protiv vlasti, pa su me na svakom koraku ubijali ko vola u kupusu. Bio sam meta komunista jer sam imao dug jezik, a u to vreme je moralo da se ćuti i trpi. Ti bi, Miliću zbog te čupave kose bio u zatvoru više nego na slobodi“, rekao je Zdravković kolegi rokeru.

Novica je sebe uporedio sa Kristijanom Golubovićem.

On je moderna verzija onoga što smo moja ekipa i ja bili u to vreme. Inače, da je Kristijan živeo za vreme Turaka, sve bi ih pobio. On bi bio kao vojskovođa Moler, po kome nosi naziv jedna ulica u Beogradu“, za kraj monologa pevač je održao lekciju iz istorije.

Podsećanja radi, Novica je na imanju u Lisoviću otkrio i da boluje od iste bolesti od koje je umro i njegov brat Toma Zdravković.

Već 12 godina imam rak prostate. Neću da se operišem i da završim kao Toma. Nikada sebi ne bih dozvolio da se mučim i umrem kao on. Kad me bog pozove, otići ću, nemam strah ni problem sa tim. Imam genetske predispozicije za rak, i to će se neminovno desiti. Pitanje je samo kada”, otkrio je farmer.

Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273