Novi spot Josipe Lisac je “tu”

Pre nekoliko meseci Josipa Lisac je pesmom “Tu” najavila rad na svom novom studijskom albumu.

Uz producenta i koautora pesme Srđana Sekulovića Skansija i koautora Sašu Antića, Josipa je na oduševljenje svoje brojne publike započela snimanje novog albuma, a pesma “Tu” napokon je dobila i svoje video izdanje. Redatelj spota je Zoran Pezo dok produkciju spota potpisuje ekipa Plavog filma.

Nova Josipina pesma naišla je na odličan prijem publike, a Josipi dala još veći stvaralački podsticaj. Iako je pesma “Tu” aktualni hit, Josipa Lisac je već snimila novu pesmu i otkrila još jednog saradnika na novom albumu. Basista poznate slovenačke rock grupe Siddharta, Jani Hace, radi na singlu “Moja magija” za koju je tekst napisala Alka Vuica. Uz pomno odabrane saradnike novi studijski album u pripremi je za nadolazeću godinu kad Josipa slavi punih 50 godina muzičke karijere.

Priliku za ponovno druženje s velikom divom publika će imati 5. decembra na tradicionalnom koncertu za Karla Metikoša u Maloj dvorani Doma sportova koja će biti posebno prilagođena sa isključivo sedećim mestima u parteru i na tribini.


Izvor: BalkanRock
Foto: Nemanja Đorđević


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273