Novi spot grupe E-Play premijerno u Mikseru

E-play Vas poziva na promociju spota za pesmu „Možda neko“ u Mikser House-u u četvrtak, 29. oktobra u 20h

Od kraja 2013. godine uživamo u, prema mnogim mišljenjima, najboljem do sada, albumu E-Playa „Obični Ljudi“ sa kojeg su se velikom brzinom izdvojili hitovi „Divan dan“ i „Ljubica“, a beogradski sastav je ovoga puta rešio da nas obraduje spotom za još jednu sjajnu numeru sa pomenutog albuma.

Na nagovor svoje publike, E-Play izbacuje spot za pesmu „Možda neko“, koji će premijerno biti prikazan u Mikser House-u, 29. oktobra u 20h.

Dođite da zajedno premijerno pogledamo peti po redu spot sa albuma „Obični ljudi„, pozivaju iz beogradskog benda.

Spot su u Titelu i Beogradu snimali Milan Radojčić, Vojkan Gostiljac i Luka Trajković, a finalni rezultat će moći da vide svi koji u četvrtak budu došli u Mikser House (Karađorđeva 46). Montažu potpisuje Marko Tisovec.

Sastav E-play iza sebe ima četiri studijska albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa (od Main stage-a na Exit festivalu, preko koncerta u Parizu za “dan muzike” pa do koncerta u Bolonji povodom “Dana Beograda”), učestvovao je i na više kompilacija (kompilacija muzike iz filma Munje, kompilacija posvecena Milanu Mladenoviću..,).

Bend E-play je krajem 2013. objavio album „Obični ljudi“ sa koga su se ubrzo izdvojili hitovi „Divan Dan“, „Ljubica“ i „Možda neko“.

Tokom prošle godine pesma „Divan Dan“ osvajila je prvo mesto na mnogim domaćim listama, a u isto vreme dobila je i nagradu za najbollji singl godine – Megafon.

Izvor: Mondo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273