Novi spot Dubioze Kolektiv posvećen osnivaču The Pirate Baya

Članovi benda Dubioza kolektiv danas su objavili novi spot za pesmu „Free mp3“. Pesma je objavljena još prošle godine, zajedno uz „Hay Libertad“ na španskom, i „No Escape (from Balkan)“ na engleskom jeziku.

Pesme su svojevrsna najava za novi album koji izlazi u februaru 2016. godine, a pesma „Free mp3“ se bavi pitanjima autorskih prava, privatnosti i slobodi informacija u digitalnom dobu, te je posvećena upravo osnivačima sajta The Pirate Bay.

Podsetimo, spot za pesmu „No Escape (from Balkan)“ se našao i na početnoj stranici sajta The Pirate Bay, stranice za razmenu torrent fajlova i jednog od najpoznatijih i mesta za besplatno „skidanje“ muzike, filmova i ostalih sadržaja.

Članovi benda Dubioza Kolektiv se trenutno nalaze na velikoj evropskoj turneji „Happy Machine“ koja će trajati sve do kraja decembra ove godine.

Izvor: klix.ba


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273