Novi Sad: Van Gog i Partibrejkersi za doček

Doček Nove godine na centralnom gradskom trgu u Novom Sadu biće organizovan i ove godine, a grad za organizaciju manifestacije neće platiti ni dinar iz svoje kase, najavljeno je danas u Gradskoj kući.

Pomoćnica gradonačelnika Novog Sada Nada Kobac rekla je na konferenciji za novinare da će proslavu novogodišnje noći platiti isključivo „društveno odgovorna preduzeća i firme“.

Spisak svih učesnika koji su učestvovali u sponzorisanju Nove godine biće istaknut na samom dočeku, na ekranima na glavnoj bini„, rekla je Nada Kobac.

Program na trgu 31. decembra će početi u večernjim časovima, kada će na binu izaći novosadski ženski bend Štikle i vikleri, a na manjoj bini u Katoličkoj porti će se već od 14 sati smenjivati di-džejevi.

Na glavnoj bini sviraće i Lav hanters (Love Hunters), Rok simfonija iz Republike Srpske, a građani će ponoć dočekati uz tradicionalni vatromet i nastup benda Van Gog (Gogh).

Za sve ljubitelje rokerskog zvuka, oko jedan sat nastupiće Cane i Partibrejkersi.

Nada Kobac je najavila da će grad Novi Sad organizovati i doček Pravoslavne nove godine, kada će na trgu 13. januara 2016. nastupiti Goran Bregović, ansambl Zorule i bend Manjifiko zajedno sa vojnim orkestrom.

 

Izvor: RTV


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273