Novi Sad: Brega svira za „srpsku“

Novi Sad sprema dva dočeka nove godine: „Van Gog“ i „Partibrejkers“ sviraće na Trgu slobode 31. decembra uz nekoliko ovdašnjih bendova i iz RS, dok će 13 večeri kasnije nastupati Goran Bregović, Manjifiko i Orkestar VS

Tradicija spektakularnih dočeka nove godine po julijanskom kalendaru u Srpskoj Atini se nastavlja: u ponoć između 13. i 14. januara nastupiće Goran Bregović, dok će se pre njega za atmosferu na novosadskom Trgu slobode pobrinuti grupa „Manjifiko“ i Orkestar Vojske Srbije.

Svi ugovori su potpisani. Novosađani i njihovi gosti, kojih će, verujemo, i ove godine biti izuzetno mnogo, mogu da očekuju zaista nezaboravan događaj – potvrđuju, za „Novosti“, u organizacionom odboru dočeka nove 2016. godine po oba kalendara.

Interesovanje i za Bregovića i za „Manjifiko“ će, bez sumnje, biti izuzetno, ali je teško očekivati da se premaši rekord koji je na dočeku Pravoslavne nove godine lane postavila Svetlana Ceca Ražnatović, koju je slušalo čak 60.000 ljudi!

Kada je, pak, reč o dočeku nove 2016. po gregorijanskom kalendaru, u noći između 31. decembra i 1. januara na Trgu slobode u Novom Sadu nastupiće beogradske grupe „Van Gog“ i „Partibrejkers“. Uz njih, sviraće i nekoliko grupa iz Novog Sada i Republike Srpske.

Organizatori najavljuju i niz drugih sadržaja za dva dočeka. Među njima su i posebni programi za decu na Trgu republike, koji će krasiti novogodišnja jelka visoka 10 metara.

 

Izvor: Novosti


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273