Novi estradni rat: Lepa Brena izbacila Vesnu Zmijanac iz Zvezda Granda!

Vesna Zmijanac besna je na Lepu Brenu jer je ubeđena da je ona uticala na Sašu Popovića da joj otkaže učešće u Zvezdama Granda, gde je trebalo da bude tajni član žirija.

Izvori bliski Zmijančevoj ispričali su za Kurir Stars da je ona još pre mesec dana dobila poziv od direktora Granda da učestvuje u najgledanijem muzičkom takmičenju i da je pristala, ali da je njena koleginica sve to stopirala. Od tada Vesna svima priča kako se još više razoračala u Brenu i da je ovim potvrdila da joj je smrtni neprijatelj.

“Vesni je bilo čudno što je Popović zove jer su u poslednje vreme imali razmirice, ali je poziv rado prihvatila. Taman kad se ponadala da je sve to zaboravljeno, direktor „Granda“ joj je poslao poruku u kojoj ju je obavestio da se snimanje emisije otkazuje i da će joj javiti kada će biti zakazano. Međutim, Vesna je predosetila da nešto nije u redu, pa se raspitala kod svojih prijatelja u „Grandu“ i saznala da je Popović umesto nje zvao Ivana Milinkovića iz Legendi. Njoj je to bilo dovoljno da zaključi da je Brena uticala na Sašu da joj otkaže snimanje”, kaže izvor blizak pevačici.

Od tog trenutka Zmijančeva se ne smiruje. Zvala je mnoge kolege i žalila se da joj Brena namešta razne smicalice i da je tako radila tokom cele njene karijere.

“Nema kome se nije jadala. Meni je rekla da je Brena mrzi iz dna duše, da hoće da je sahrani i uništi, da se godinama unazad pretvarala da su prijateljice, a da je u stvari nikada nije volela. Rekla mi je da ni mrtva više neće okrenuti njen broj posle svega što joj je uradila. Vesni je sada krivo što nije prihvatila poziv da bude u žiriju Pinkovih zvezda, koji je odbila da se Saša i Brena ne bi ljutili na nju”, završava izvor.

loading...