Novi album Kolje i „Grobovlasnika“ 2016. godine?

Kolja i „Grobovlasnici“ godinu završavaju koncertima 24. decembra u dvorani „Apolo“ Doma omladine Pančevo i 26. decembra u klubu „Quarter“ u Novom Sadu, a gitarista i pevač Nikola Pejaković-Kolja se nada da će dogodine fanove obradovati novim albumom.

Značajne stvari su se desile u 2015. godini. Posle skoro 20 godina, konačno imam bend i sviramo ono što smo snimali sve ove godine. Vojin i moj san je ostvaren, sada je važno da ga održimo u životu. Naravno, želim što više svirki i nadam se da ćemo u 2016. godini ući u studio i uraditi četvrti album, otkriva Kolja.

Glumac, režiser i scenarista Nikola Pejaković je kao kantautor objavio albume Mama, nemoj plakati (2002), Kolja (2009) i potom Grobovlasnici (2013).

Ipak prvi koncert u karijeri Kolja je održao je tek u martu sa „Grobovlasnicima“ u beogradskom Domu sindikata. Usledili su nastupi na Arsenal festu, festivalu „Lake“, Medijana Balkanrok festu, „Egzitu“ i u beogradskom Bitef art kafeu.

Dom sindikata se, prirodno, izdvaja. To nam je prvi veliki koncert, puno ljudi i puno ljubavi oko nas. Taj dan ću pamtiti čitav život. Velika je stvar kad ste, konačno, dali ljudima ono što žele, a istovremeno i vama je to bilo preko potrebno. Muzika je došla do srca ljudi, i oni su uzvratili velikom ljubavlju i podrškom“, objašnjava Pejaković.

„Grobovlasnici“, to jest gitarista Voja Aralica, bubnjar Deki Momčilović, klavijaturista Ivan Aleksijević-Pančevac, basista Nikola Usanović i na akustičnoj gitari Dado Gajić, konačno stižu u Pančevo 24. decembra i dva dana kasnije u Novi Sad.

Kolja-i-Grobovlasnici-f2

Ulaznice koštaju 800 dinara, a na dan koncerta 1.000 dinara. Za prodaju ulaznica za novosadski koncert „Eventima“ i „Gigstiksa“, a za Pančevo preko „Eventima“.

Sviraćemo. Pa šta bude. Prvi put smo pred tom publikom, znamo da nas čekaju dugo i nećemo ih razočarati“, najavljuje Kolja.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273