Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Nova saznanja: Ljuba se sa Čabarkapom sve dogovorila, bili su u vezi i ćutali o tome?! | Nostalgija.com

Nova saznanja: Ljuba se sa Čabarkapom sve dogovorila, bili su u vezi i ćutali o tome?!

Već neko vreme se spekuliše se da je Ljuba u dogovoru sa Aleksandrom Čabarkapom.

Naime, mnogi veruju da Ljuba bila sa Čabarkapom u vezi ali da su se dogovorili da ćute o tome.

“Da smo mi u dogovoru kao što nismo, ničega ne bi bilo. Ja o tome ne razmišljam, ne zanima me. Ja mog frajera imam. Ja sam osam godina bila sama. Nisu me zanimali frajeri dok nisam našla onog pravog”, rekla je Ljuba.

Srboljub Subotić je naveo da se Aleksandra zabavljala sa Čabrkapom dok je Ljuba bila sa njim u vezi. Srboljub je takođe rekao da mu je sam Čabrakapa to potvrdio.

Aleksandra Subotić je u intervujima takođe priznala da je njena majka bila sa Aleksandrom Čabrakom dok je njena majka učestvovala u rijalitiju “Farma”.

“Moja ćerka je mogla i sa 14 godina da ima seks sa nekim ja to ne bih mogla da zabranim”, kroz bes je vikala Ljuba i demantovala spekulacije da je ćerku terala golu da izađe napolje.

loading...