Nova ljubav: Nebojša Glogovac „uhvaćen“ sa devojkom na Kopaoniku

Posle razvoda sa suprugom Minom, proslavljeni glumac u novoj vezi.

Paparaco “Blica” uslikao je Nebojšu Glogovca na Kopaoniku u društvu devojke sa kojom smo ga sreli i letos na Adi Huji, kao i na poslednjem Festu.

Reč je o Milici Šćepanović, bivšoj voditeljki TV “Enter”. Milica i Nebojša na Kopaoniku su uživali u jednom restoranu, a opuštenost koja se vidi po tome da glumac surfuje po internetu dok se voditeljka ulepšava govori da su već duže vreme zajedno, kao što je “Blic” i pisao.

Naime, letos na Adi Huji, na koncertu benda “Ničim izazvan” na festivalu “Supernatural”, sreli smo Nebojšu Glogovca i Milicu Šćepanović kako uživaju u svirki i pivu, ali nam je glumac tada rekao da su samo prijatelji.

nebojsa glogovac i milica scepanovic 2

Ovo dugo “prijateljstvo” još traje. Naše ekipe viđale su ovaj par skoro svake večeri na Festu kako ćaskaju sa prijateljima i uživaju u filmskim projekcijama, a sada smo ih uhvatili tokom predaha na planini.

Milica Šćepanović je na nekada veoma gledanoj beogradskoj televiziji “Enter” koja je sada ugašena, vodila emisiju “Dnevna doza kulture”. Kada smo je pozvali i upitali da li je u vezi sa Glogovcem, Milica je za „Blic“ kratko rekla: „Ne bih to da komentarišem”.

nebojsa glogovac i mina

Nebojša Glogovac bio je u braku sa slikarkom Minom Glogovac osamnaest godina. Sporazumno su se razveli prošle godine. Imaju dva sina, Gavrila i Miloša. Glumac o razvodu nikada nije želeo javno da govori, čak je i izbegavao da potvrdi da je njegov brak završen.

Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273