Nisomnia – za svakog ponešto!

Dve konceptualno različite večeri na festivalu koji se održava 14. put

Muzički festival Nisomnia 2015 održaće se 25. i 26. septembra u Nišu u rovovima niške tvrđave. Ovaj tradicionalni gradski festival održava se 14. put sa dve konceptualno različite večeri muzičkog programa.

Danas počinje prodaja karata za festival, pojedinačne karte za veče koštaju 200 dinara, a komplet za obe večeri je 300 dinara. Karte možete kupiti u Niškom kulturnom centru, galeriji NKC-a, Turističkoj organizaciji Niš (Kancelarije u Pobedinoj ulici, Voždovoj i na ulazu u Tvrđavu), Hedonist cafeu, kafeu Movies. Tokom trajanja festivala karte se mogu kupiti u pres centru, u kafeu Movies u Tvrđavi kao i na ulazu festivala u rovovima.

Tačna satnica programa festivala biće objavljena u četvrtak, 24. septembra.

PosterNISOMNIA-2015web

Na ovogodišnji festival pozivaju sve lično Zabranjeno pušenje i Artan Lili, kao jedni od ovogodišnjih izvođača, a video pozive možete preuzeti iz priloga mejla.

I ovogodišnja Nisomnia ostaje dosledna u zadovoljenju različitih mužičkih ukusa publike. Prve večeri hedlajner ovogodišnjeg festivala je poznata Ex Yu grupa Zabranjeno Pušenje, koja se u Niš vraća nakon više od 25 godina. Uz njih će nastupiti Eva Braun, Artan Lili i The Funk Soul Brothers (DJ Funky Junkie & DJ Ceka).

Naredne večeri, u subotu, publiku festivala kao hedlajner dočekuje Silicone Soul. Među ostalim učesnicima su Phonoratz / Happy People, Gandhi mother Phunkers / BAUK, El Jazzyra Dj set (zarEz & Joy Legend) i Dos Padres.

Festival organizuje Niški kulturni centar, a pokrovitelj je Grad Niš.

Izvor: Mondo

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273