Nisi sama: Poznati promovišu novu knjigu Isidore Bjelice na društvenim mrežama

Isidora Bjelica ponovo vodi bitku za život, a svoje teško i bolno iskustvo podelila je i u novoj knjizi „Sama“, čiju je promociju morala da otkaže zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Ipak, poštovaoci i prijatelji poznate spisateljice, odlučili su da ne dopuste da se promocija ne održi, već su se Jelena Maćić, Svetlana Ražnatović, Milica Dabović, Ognjen Amidžić, Mirjana Bobić i mnogi drugi organizovali da 15. januara putem društvenih mreža naprave internet prezentaciju i time pruže podršku svojoj voljenoj prijateljici, postavljanjem fotografija sa knjigom „Sama“ pod haštagom #nisiSama.

Vlado Georgiev, letos je organizovao tri koncerta kako bi pomogao Isidori Bjelici, a ona je odlučila da mu se zahvali tako što mu je posvetila novi roman. On je Isidoru posetio u njenom domu poslednjeg dana 2015. godine kada je i dobio svoj specijalni primerak knjige.

Vlado Georgiev Isidora Bjelica

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273