Nikola Rokvić novim spotom fanovima poželeo ljubav u sledećoj godini

Nikola Rokvić snimio je spot za pesmu koja zaokružuje celinu njegovog albuma “Ovaj Put”. Pesma se zove “Sve što si ti” i ona zaokruzuje priču u jedan srećan završetak.

Kao sto kod mene nista nije slučajno, tako je i spot za ovu pesmu ugledao svetlost dana baš na ove novogodišnje i božićne praznike. Razlog tome je tematika ove pesme koja je upravo ono sto ja želim svim ljudima da poželim za ove praznike, a to je iskrena prava ljubav! Publika je imala priliku da kroz album “Ovaj Put” vidi ceo razvojni put jednog para, što smatram veoma bitnim pošto svi prolazimo kroz te teške trenutke, da bismo došli do momenta shvatanja prioriteta i pravih vrednosti u životu. Ova pesma ne govori o ljubavi na prvi pogled, o zaljubljenosti, o ludosti. Ne, ona govori o pravoj ljubavi za koju se treba boriti, najviše sa samim sobom da bismo naučili i bili sposobni da volimo iskreno. I to je ustvari moja novogodišnja želja dragoj publici, da pobede sebe i nauče da vole i budu voljeni, jer kako god se to činilo lako, mudriji od nas će znati koliko je to u stvari teško”, istakao je pevač.

Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273