Nije sve tako sivo kad imaš sa nekim da odeš na „Pivo”

Posle četvorogodišnje pauze, frontmen benda „Hladno pivo” Mile Kekin sinoć se u novobeogradskoj hali „Ranko Žeravaca“ obratio publici sa „Dobro veče, Beograde!” i otpočeo koncert sa prvim taktovima pesme „Bivša žena”. Hitovi su se nizali jedan za drugim.

Publika je oduševljeno skakala i naglas pevala. Stari pankeri ustupili su parter mlađima i sa tribina pomno posmatrali Kekina i ekipu. U koncertu su uživale i osobe sa invaliditetom, kojima je bio omogućen poseban ulaz i mesta. Uzavrela atmosfera naterala je mnoge da poskidaju svoje majice.

Kada je počela pesma „Svijet glamura”, pevač je uzeo časopis i čitao nekoliko redova iz njega, zatim ga je pocepao, bacio u publiku i nastavio da peva. Šutkalo se, igralo i skakalo. U jednom trenutku bina se nije videla od oblaka prašine. Pošto su prozori bili zatvoreni, ljudi su među sobom negodovali jer je bilo zagušljivo. Pored ovoga, mana koncerta bilo je loše ozvučenje, ali ono nije smetalo najvećim obožavaocima da luduju uz najveće nove hitove „Hladnog piva”.

Na sinoćnjem repertoaru bio je primetan izostanak starih dobrih pesama. Publici su poželeli „laku noć” sa najpoznatijom pesmom „Nije sve tako sivo”. Oni najsrećniji imali su sreću da uhvate palice koje je bubnjar zadovoljno bacio među obožavaoce.

Izvor: Politika
Foto: Jovana Dragojlović


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273