Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Nije po crnogorski: Andrija sad neće brak, ali želi prvo ćerku | Nostalgija.com

Nije po crnogorski: Andrija sad neće brak, ali želi prvo ćerku


Mediji i dalje spekulišu kada će se glumac Andrija Milošević venčati sa Aleksandrom Tomić i da li će se to upšte dogoditi, pa se čak i kao kum u nekim nagađanjima pojavljuje Milan Kalinić.

Međutim, Andrija je u emisiji “Ja to tako” izneo zanimljiva zapažanja na tu temu.

“Ko zna, možda za deset godina i poželim da se oženim. Ali oduvek sam želeo da mi deca budu na svadbi. Ljudi idu u crkvu, opštinu, stavljaju krune, potpisuju se, pa se posle dve-tri godine razvode i svađaju. Zbog toga ne podržavam brak”, rekao je Andrij i dodao da bi voleo da prvo dobije devojčicu.

“Ćerke su vezane za očeve. Razmišljao sam o imenima, želeo bih da je, ako bude devojčica, nazovem po mojoj baki Sofiji”, napominje Milošević.

loading...