Nije mu dala da je zaboravi: Ovo je devojka s kojom Georgiev čeka bebu

Vlado Georgiev jedan je od retkih koji se trudi da privatan život sačuva daleko od očiju javnosti. Ipak, nju će teško uspeti.

Kako mediji bruje, Georgiev je u višemesečnoj vezi sa četrnaest godina mlađom manekenkom iz Nove Pazove Milicom Samardžijom, sa kojom očekuje svoje prvo dete. Izvor blizak pevaču je za Blic rekao da će Vlado uskoro Milicu odvesti i pred oltar.

milica samardzija

Vlado i Milica upoznali su se krajem 2013. godine na kastingu za njegov spot za pesmu “Iskreno” i ubrzo su otpočeli vezu. Međutim, Vladi nije prijalo to što se za njihovu vezu saznalo, pa su ih paparaci uslikali u leto 2014. godine u Crnoj Gori. Ubrzo je ostavio Milicu, koja je to veoma teško podnela.

Kako je bila iskreno zaljubljena u njega, nije želela da njihova veza propadne, već se trudila da Georgievu stalno skreće pažnju na sebe i na to da su stvoreni jedno za drugo, iako je on u to vreme uživao u društvu lepotica na primorju. Ipak, Milicu nije mogao da zaboravi.

Samardžija je tokom leta 2015. godine nekoliko puta bila u Crnoj Gori, ali i u njegovom rodnom Herceg Novom, te su nakon nekoliko susreta shvatili da emocije nisu nestale. Usledilo je pomirenje, a Milica je pratila Vladu na nastupima u Beogradu. Jednom prilikom se sa sestrom, takođe manekenkom, Kristinom Samardžijom pojavila u separeu jednog beogradskog lokala i sa njegovim prijateljima i menadžerom uživala u nastupu svog dečka.

Od letos su u ozbiljnoj vezi.

Spremio mi je večeru u 04.00 zato što sam bila gladna. Ako to nije ljubav, onda ne znam šta je!” – pohvalila se jednom prilikom Milica na Tviteru

Izvor: 24sata


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273