Ničim izazvan i Darko Rundek u singlu „Beskućnik“

Na novom singlu benda Ničim izazvan, poslednjem pred izlazak albuma koji je planiran uskoro, gostuje Darko Rundek.

Vrbaško-beogradski sastav će na svom drugom studijskom albumu pod imenom „Odlaziš?“ uz već objavljene singlove „Rekla je“, „Bo bo bom“ i „Dalijev brk“ imati i svoj najnoviji singl „Beskućnik“.

Tokom zajedničkih nastupa benda i Darkovog Cargo tria na nekoliko letnjih festivala dogovorena je ova vrlo zanimljiva saradnja do koje je došlo na Ok Festu na Tjentištu u bekstejdžu kada su momci iz benda Ničim izazvan pitali Rundeka je li čuo njihovu muziku za koju mnogi kažu da liči na njegovu.

„Beskućnika“ možete poslušati na Deezeru.

„Rad sa tako velikim imenom i velikanom umetnosti na našim prostorima je ogromno iskustvo i još veća čast“, kažu članovi benda i dodaju: „Darkov glas i pevanje su oplemenili pesmu. Iako smo mi od samog nastanka pesme i planirali Darkovo učešće u njoj, ipak bi se moglo reći da je ispala i bolja nego što smo očekivali“.

Udarne nove pesme sa albuma “Odlaziš?” svoju premijeru će doživeti na ekskluzivnom koncertnom predstavljanju u četvrtak, 26. novembra od 22 sata, u prostoru Novog Bitefartcafea u Beogradu.

 

Izvor: Klix.ba


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273