Ničim izazvan i Darko Rundek u Bitefartcafeu

Nakon izlaska zajedničke pesme, bend Ničim izazvan i Darko Rundek nastupiće u Bitefartcafe klubu u razmaku od nedelju dana

Na novom studijskom albumu benda Ničim izazvan, pod imenom “Odlaziš?”, uz već objavljene singlove Rekla je, Bo bo bom i Dalijev brk, naći će se i najnoviji singl “Beskućnik“, koji su uradili u saradnji sa Darkom Rundekom.

Nicim-izazvan-Bitefartcafe-promo-620x350

Ova zanimljiva saradnja kao da je bila izvesna, a kako je do nje došlo, ispričali su momci iz benda – …Sedimo ti mi tako jednog dana na Ok Fest-u na Tjentištu gde u bekstejdžu sede momci iz Eyesburna, Bad Copy-a, Rundek Cargo Trio i mi.

Posle nekog vremena već su se svi opustili i sastavi su se izmešali u opuštenoj priči. Nas nekoliko sedimo sa Darkom i Izabel i pričamo… Kažem ja Darku Rundeku – Ne znam da li si uopšte čuo našu muziku ikada ali mnogi kažu da naša muzika liči na vašu?

A on pogleda onako preko mog ramena u drugi ćošak šatora i kaže : ’Bad copy, a?’ Odlična fora. Nekoliko meseci kasnije, predstavljamo vam: Ničim izazvan & Darko Rundek – Beskućnik”.

Udarne nove pesme sa albuma “Odlaziš?” svoju premijeru će doživeti na ekskluzivnom koncertnom predstavljanju u četvrtak, 26. novembra od 22h, u šarmantom prostoru Novog Bitefartcafea, dok će Rundek Cargo Trio na istom mestu nastupiti samo nedelju dana kasnije, i to 2. i 3. decembra i predstaviti svoj aktuelni album “Mostovi”.

Broj ulaznica za koncert Ničim izazvan je ograničen i u pretprodaji se mogu kupiti po ceni od 600 dinara, dok je početna cena za Rundak Cargo Trio 1500 dinara. Svoje ulaznice potražite na svim prodajnim mestima eventima, DD Tickets, kao i na blagajni Bitefartcafea, Mitropolita Petra 8.

 

Izvor: Telegraf


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273