Ničim Izazvan i Darko Rundek: Sad i vidljiv “Beskućnik”

Pesma “Beskućnik” koju su snimili bend Ničim Izazvan i Darko Rundek a koja se nalazi na njihovom nedavno objavljenom drugom studijskom albumu pod nazivom “Odlaziš?”, od danas ima i video podršku.

Priča o uspešnom, modernom a ipak nesrećnom čoveku je konačno dobila i svoj video. Sjajno smo se zabavili na snimanju a spot je sniman na više lokacija u Beogradu uz pomoć naših drugara iz BIM produkcije i GoProShop-a Manhattan – izjavili su članovi benda Ničim Izazvan.

Tokom zajedničkih nastupa benda i Darkovog Cargo tria na nekoliko letnjih festivala dogovorena je ova vrlo zanimljiva saradnja do koje je moralo da dođe.

Rad sa tako velikim imenom i velikanom umetnosti na našim prostorima je ogromno iskustvo i još veća čast – kažu članovi benda i dodaju: – Darkov glas i pevanje su oplemenili pesmu. Iako smo mi od samog nastanka pesme i planirali Darkovo učešće u njoj, ipak bi se moglo bi se reći da je pesma ispala i bolja nego što smo očekivali.

Album “Odlaziš?“ u izdanju Lampshade Media, čini jedanaest pesama od kojih su četiri već plasirane kao singlovi. S obzirom da su pesme sa drugog albuma nastajale u istom periodu kada i pesme sa prvog albuma, stil je ostao nepromenjen.

Izvor: Rockomotiva


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273