Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Neverovatna ispovest Nade Obrić: Zgazila sam dete kolima, a onda sam nemarnu majku udarila šipkom! | Nostalgija.com

Neverovatna ispovest Nade Obrić: Zgazila sam dete kolima, a onda sam nemarnu majku udarila šipkom!


Pevačica Nada Obrić je, gostujući na TV Happy, pričala o užasnoj nesreći koju je svojevremeno doživela.

“Vraćala sam se sa keja. Vozila sam 20 na sat jer sam izlazila s parkinga na ulicu. Na kraju trotoara videla sam majku koja je držala dete od možda četiri godine. Taman da krenem, a dete mi pade pod točkove”, dramatično je pričala Nada.

“Život mi je prošao kroz glavu za tih nekoliko sekundi, mislila sam da ću dobiti infarkt! Izašla sam iz auta, kako bih videla šta je detetu. Pogledam majku kako nabada dok hoda, a ona na rolšuama! Ona se na rolšuama cimnula i ispustila dete!”.

Majka deteta ju je, kako navodi, opsovala, a Obrićeva je uzvratila – šipkom:

“Najgore reči mi je uputila, ali ja sam, kad sam shvatila da je dete dobro, rekla majci: Momenat, gospođo… I otišla do kola. Imala sam šipku u automobilu koja mi je služila da skinem sneg sa točkova, pa sam joj prišla i opaučila je njome po zadnjici”.

Nada je završila:

“Rekla sam joj: Nadam se da ćeš me pamtiti makar mesec dana i da nećeš na tim rolšuama nositi to dete”.

loading...