Neverne Bebe stižu u Sarajevo, Club Jež donosi nova iznenađenja

Beogradski bend Neverne bebe, čije pesme su rado slušane u BiH, stiže u Sarajevo u subotu, 21. novembra 2015. godine. Naime, poznati Club Jež uvodi novi koncept poslovanja, a vrata brojnih iznenađenja koje priprema kreativni tim ovog popularnog lokala otvoriće Neverne bebe.

Posetioci će moći uživati u kvalitetnoj svirci i brojnim hitovima ovog sastava kao što su “Tužna pesma” , “Da ima nas”, “Uzmi boje”, “Za tvoje oči”…

Kako saznajemo, bend je ovih dana posvećen radu na novom albumu “Priča o nama”, ali uz veliko zadovoljstvo su se odazvali na poziv Ježa da održe svirku u Sarajevu.

Inače, Jež ima za cilj oživljavanje klubske svirke te gostovanja najboljih klupskih bendova, ali i brojnih regionalnih zvezda.

Iz kluba ističu da su svi koji vole dobru svirku dobro došli u Jež na adresu Zelenih beretki 14, preko puta Saborne crkve u centru grada.

Uvjerite se i sami da imamo novi izgled i program. Uskoro stiže još iznenađenja – poručuju iz Ježa.

 

Autor: Dž. Č.
Izvor: DnevniAvaz


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273