Neutešni rodbina i prijatelji: Marinko Madžgalj se krstio 20 dana pred smrt

Glumac Marinko Madžgalj pre dva dana preminuo je u 37. godini bitku za život, a samo 20 dana pre nego što će izgubiti bitku krstio se na Ostrogu.

Mladi i talentovani glumac prerano je napustio ovaj svet. Nažalost opaka bolest uspela je da pobedi sjajnog Marinka Madžgalja, koji nas je svojim šarmom osvojio sve, a posebno plemenitošću koja ga je krasila. Iako nije uspeo da se izbori sa rakom pankreasa, u srcima njegove porodice, prijatelja, kolega i svih poštovaoca njegovog lika i dela, uvek će da živi. Svi su verovali u njegov oporavak, ali to se na kraju ipak nije dogodilo.

Dvadeset dana pre smrti, popularni glumac zajedno sa svojim prijateljem Dušanom Kovačevićem otišao pod Ostrog, gde je obavljena ceremonija krštenja, a Kovačević se veoma dirljivom porukom oprostio od mladog glumca: „Već dugo nas je spajalo pravo prijateljstvo, onda si me pre 20 dana učinio ponosnim pozvavši me da ti budem kršteni kum. Znam da te čuvaju anđeli i da ćeš tamo, kao i svugde pre, napraviti dobru atmosferu. Neka sada i oni malo osete kako te je dobro imati. Uostalom, i sam znaš da se jednog dana moramo ponovo sresti, Maki moj„, rekao je Dušan u svom dirljivom govoru, prenosi Alo.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273