Neno Belan proslavlja tri godišnjice u zagrebačkom Domu sportova

Neno Belan i Fiumens održaće veliki samostalni koncert “Ljubav i moda – 30 godina” u subotu, 27. februara, u zagrebačkom Domu sportova i to će biti trostruka godišnjica

Belan će obeležiti 30 godina karijere, 30 godina od prvog albuma Đavola i 30 godina od prvog koncerta Đavola u legendarnom Kulušiću. Za koncert pripremaju poseban program: u prvom delu koncerta izvodiće pesme sa prvog albuma Đavola “Ljubav i moda” (“Pričaj mi o ljubavi”, “Dok tebe ljubim”…), nakon toga uslediće unplugged set, da bi sve završilo s uštekanim finalom ‘na struju’ i serijom velikih hitova iz svih perioda karijere Nene Belana.

Kao i proteklih godina, Belanu i Fiumensima na koncertu će se pridružiti i posebni gosti. Prva od njih je Josipa Lisac, koja će prvi put s Nenom podeliti pozornicu. Osim nje, nastupiće i Zorica Kondža u izvedbi zajedničkog hita “Do posljednjeg daha” te Maja Posavec s kojom će izvesti aktualni hit “Tvoj glas”. Na akustičnom delu koncerta pridružiće im se Mediteranski orkestar, koji će i ovoga puta na sceni brojati 17 članova, uključujući i klapu.

Ulaznice su u prodaji kod Eventima, Dallas Music Shopovima u Zagrebu i Rijeci po ceni od 95 kuna, a na dan koncerta 110 kuna.

 

Izvor: BalkanRock


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273