Neno Belan najavio koncert „Ljubav i moda – 30 godina“ u Domu sportova

Neno Belan i Fiumens i iduće će godine tradicionalno u februaru održati veliki samostalni koncert u Zagrebu.

Koncert „Ljubav i moda – 30 godina“, održaće se 27. februara u Domu sportova i to će biti trostruka godišnjica. Ovim koncertom Belan će obeležiti 30 godina karijere, 30 godina od prvog albuma Đavola i 30 godina od prvog koncerta Đavola u legendarnom Kulušiću.

Za koncert pripremaju poseban program. U prvom delu koncerta izvodiće pesme sa prvog albuma Đavola „Ljubav i moda“ („Pričaj mi o ljubavi“, „Dok tebe ljubim“…), nakon toga uslediće unplugged set, da bi sve završilo s uštekanim finalom ‘na struju’ i serijom velikih hitova iz svih perioda karijere Nene Belana.

Kao i proteklih godina, Belanu i Fiumensima na koncertu će se pridružiti i posebni gosti.

Ulaznice su u prodaji u sklopu Eventima (u Zagrebu muzička knjižara Rockmark, na Muzika.hr – kupovina ulaznica) i Dallas Music Shopovima u Zagrebu i Rijeci. Do 31.12. cena je 75 kuna, nakon toga biće 95 kuna, a na dan koncerta 110 kuna.

 

Izvor: muzika.hr
Foto: KtD


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273