Ne zanimaju ga Aleksandra i malena Magdalena: Čabarkapa se sa Klaudijom i decom seli u Beč!

Aleksandar Čabarkapa doneo je odluku da sa porodicom ode iz Srbije.

Žestok momak iz Kaluđerice će po isteku zatvorske kazne otići u Beč i time staviti tačku na odnos sa učesnicom “Parova“ Aleksandrom Subotić, s kojom ima troipogodišnju ćerku Magdalenu, saznaje Kurir.

Čabarkapa, koji se iz zatvora javljao u rijaliti i komentarisao sapunicu u kojoj i sam učestvuje, promenio je ploču i rešio da Subotićevu ostavi u prošlosti i posveti se ženi Klaudiji, s kojom ima četvoro dece i sa kojom se 26. januara venčao u crkvi Centralnog zatvora.

“Ulaskom u rijaliti ćerke Ljube Pantović ponovo se pokrenula tema o Subotićima i Čabarkapi. Aleksandru je u početku sve to bilo zanimljivo, ali polako mu postaje mučno i dosadno. Poslednjih dana mnoge stvari su se promenile. Pored toga što je Klaudiji pred oltarom obećao da će se smiriti, shvatio je da je najbolje rešenje da na neko vreme svi zajedno napuste Srbiju. Izabrao je Austriju jer je tamo često putovao i ima dosta prijatelja. On ne beži ni od koga, jednostavno želi da se posveti porodici, koja je zbog njegove veze sa Aleksandrom i njenom majkom Ljubom, o čemu je on javno pričao, pretrpela sramotu”, otkriva izvor blizak Čabarkapi.

Aleksandrova supruga Klaudija redovno ide u bračne posete, gde pokušavaju da naprave peto dete.

“On gori od želje da dobije još jedno dete. Klaudija je prešla preko prevare jer se i dalje vole i smatraju da je njihova ljubav jača od svega”, kaže izvor.

Novinari isu pozvali Klaudiju, ali ona nije htela da komentariše ova saznanja.

loading...