Ne lažite o mom zdravlju

Haris Džinović se oglasio povodom netačnih navoda u domaćim medijima.

Domaća štampa nedavno je prenela da je slavni pevač i član žirija Pinkovih zvezda morao da bude hitno operisan, i da su mu ugrađena oba veštačka kuka. Džinović se tim povodom oglasio saopštenjem za javnost, koje prenosimo u celosti.

Žao mi je da se moram obraćati javnosti i publici u vezi neistinitih informacija koje su objavljene u medijima, a govore o ‘teškoj operaciji koju sam imao pre izvesnog vremena’. Nikakva operacija niti zdravstveni problemi se nisu desili i nejasno mi je objavljivanje takvih laži, pa čak i lažne izjave koju sam dao za medije. Na američkoj turneji sam od 26. februara koja se nastavlja ovog i sledećeg vikenda i samo zbog tih koncerata nisam bio na snimanju Pinkovih zvezda. Sa porodicom sam u Majamiju gde je moja supruga održala reviju, tako da ne razumem plasiranje laži koje prave poslovne i emotivne nejasnoće. Mislio sam da je barem zdravlje nesto o čemu ne treba davati neistinite informacije„, napisao je pevač.

Izvor: Mondo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273