Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Ne govori sa pevačem 38 godina: Lokica otkrila Čolinu tajnu, sad bi volela da se konačno pomire | Nostalgija.com

Ne govori sa pevačem 38 godina: Lokica otkrila Čolinu tajnu, sad bi volela da se konačno pomire

Jedna od najpoznatijih plesnih umetnica u Srbiji, koreograf Lokica Stefanović, otkrila je da nije u kontaktu sa Zdravkom Čolićem skoro 40 godina, iako su zajednički krčili puz na estradi dok su bili mladi.

Lokica je izjavila da je prestao Čola prestao da razgovara sa njom jer je u dokumentarnom filmu “Pjevam danju, pjevam noću” iz 1979. rekla da “Zdravko nije talentovan za igru”.

“Nakon te izjave je prestalo naše prijateljstvo. Objasnila sam samo da on nema talenat za igru, a vežbanjem smo napravili rezultat. Naučio je da igra”, rekla je Lokica u emisiji “150 minuta”, dodavši da bi volela da se pomire.

“Volela bih da se pomirimo zbog njegovih ćerki i žene. Imam i ja sad unuku. Možda je to bila neka sujeta”.

loading...