Nataša Đorđević je bivšeg muža optužila za pokušaj ubistva, a onda je nestala sa scene! Danas izgleda ovako (foto)

Pevačica Nataša Đorđević bila je popularna početkom 2000. godine kada je objavila nekoliko hitova. Bila je uzdanica “Grand produkicje”, a onda se poslednjih godina povukla iz estradnog sveta.

Nataša se retko pojavljuje u medijima, još ređe snima pesme, a pre nekoliko godina umalo je i nastradala, kada je, kako kaže, njen bivši nevenčani suprug Goran Živković udario svojim automobilom u njen, želeći da je izgura s puta i ubije!

Vidno traumirana, pevačica je tada ispričala da je agonija počela nekoliko sati pre incidenta i da su je samo sreća i prisebnost održali u životu.

“Vozila sam mamu kod lekara i u povratku sam primetila da me Goran, s kojim sam raskinula još pre godinu dana, prati. Počela sam da bežim vozeći sporednim ulicama i na kraju sam pomislila da sam bezbedna i krenula kući. Nisam ni sumnjala da će doći pred stan u kojem živim i pokušati da me napadne. Kada sam parkirala pred zgradom, mama je izašla iz automobila, dok sam ja tražila mesto da se parkiram. Tada je Goran iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli, a on je prestao da juri za mnom kada sam se približila policijskoj stanici u Mirijevu”, ispričala je tada pevačica i dodala da je odmah otišla u policiju i prijavila šta joj se desilo, ostavila automobil kao dokaz i vratila se kući.

Bivši muž Nataše Đorđević optužuje pevačicu

Nataša sa bivšim supurgom Goranom ima sina Aleksandra.

loading...