Nataša Bekvalac: Volela bih da Ljubi rodim bebu!

Lepa Novosađanka priznala je da bi bila presrećna kada bi se ponovo ostvarila u ulozi majke

Iako, kao što i sama kaže, pokušava da svoju intimu zadrži za sebe, popularna pevačica Nataša Bekvalac ipak je progovorila na temu svog privatnog života, otkrivši ovom prilikom da bi se izuzetno radovala kada bi se ponovo našla u ulozi majke.

Priče o potomstvu su stvari koje spadaju u najdublju intimu, a ja svoju intimu plasiram vrlo dozirano. Ipak, ako se desi, oboje ćemo biti presrećni i želećemo to da podelimo i sa vama – kaže Nataša za Blic.

Na pitanje kako njen suprug Ljuba Jovanović reaguje na njena provokativna izdanja u kojima se pojavljuje na crvenim tepisima koji prate posao kojim se bavi, Nataša otkriva da Ljuba spada u grupu ljubomornih muškaraca.

Sestra Kristina me stilizuje, a desi se da Ljuba ni ne vidi haljinu u kojoj ću se pojaviti. Moj suprug je muškarac koji se bavi ozbiljnim poslom i ne zanima ga svet estrade. Zdrava ljubomora je normalna za vezu i brak. Ljuba je savršen muškarac, ljubomoran je onoliko koliko je potrebno – tvrdi Bekvalčeva, osvrćući se i na brojne komentare zabrinutih fanova da je premršava, te da bi trebalo da se ugoji.

Sa mojim zdravljem je sve uredu. Non-stop sam na dijetama i imam problem sa viškom kilograma, ne sa manjkom – kaže Nataša.

Izvor: Story
Foto: Damir Dervišagić


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273