Nataša Bekvalac progovorila o trudnoći

Nataša Bekvalac iznenadila je sve komentarom, da uskoro u njenu familiju stiže još jedan dečak, te su se domaći mediji odmah raspisali o njenoj navodnoj trudnoći.

Nataša Bekvalac nakon što je svojom pomalo nepriomišljenom reakcijom, navela svoje obožavaoce da pomisle da je u drugom stanju. Naime, fotografija na kojoj drži svog sestrića u rukama izazvala je pregršt nežnih i dirljivih komentara, ali je pevačicin opis iznenadio mnoge: „Uskoro nam stiže još jedan dečak„. Njena rečenica, odmah je pokrenula spekulacije da je u drugom stanju i da će se u narednih nekoliko meseci ostvariti po drugi put u ulozi majke.

natasa

Kada je videla, da su mediji počeli da pišu o tome kako je trudna, Nataša je odmah ostavila komentar, kako bi sprečila dalje spekulacije: „Nisam trudna,moja sestra Jelena Mrkić, za 2 meseca po drugi put postaće mama dečaka„.

natasa

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273