Nataša Bekvalac: Nadam se da me posle ovoga muž neće ostaviti

Nataša Bekvalac je poznata po svojoj ljubavi prema životinjama, a svojom porukom iznenadila je ali i zasmejala mnoge.

Naime, pevačici, njenom suprugu i ćerki društvo u stanu prave i tri psa: jorkširski terijer, kovrdžavi bišon i pudla, čijim slikama se često hvali na društvenim mrežama.

Ovoga puta je svoju ljubav prema životinjama pokazala tako što je svoj dom podelila sa još jednim ljubimcem koga je našla na ulici i čuva ga dok se njegovi vlasnici ne jave.

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Kako bi što brže pas bio vraćen vlasnicima, Nataša je njegovu sliku postavila na društvenim mrežama uz vrlo zanimljivu poruku.

Dragi drugari, već znate koliko obožavam životinje i sa koliko pasa živim… Ova devojčica je pronađena na ulici i nije čipovana. Stara je oko godinu dana, jako plemenita i divne je naravi.. Ukoliko je neko od vas izgubio svog psa ili zna čiji je ovo pas neka mi piše u inbox. Do tada biće kod mene, lepo ćemo se brinuti o njoj, već smo se zavolele… ako me muž do tada ne ostavi, odrekne me se preko novina ili pobegne glavom bez obzira, bez pozdrava„, napisala je pevačica.

Izvor: Kurir


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273