Nataša Bekvalac: Imam sve manje želja

U 2016. želim da svi budemo zdravi i mentalno jaki, jer se mnogo toga lošeg dešava oko nas – kaže pevačica

Pop pevačica Nataša Bekvalac, koja će za Novu godinu pevati u beogradskom hotelu „Hajat“, za najluđu noć obećava lud provod. Novosađanka sa beogradskom adresom ističe da se sa bendom uveliko priprema za nastup i da će dati sve od sebe da gostima ovo bude doček za pamćenje.

Celu svirku prilagodili smo dočeku Nove godine, jer je to specijalno veče – rekla je, za „Novosti“, Nataša, koja se na jučerašnje druženje sa predstavnicima medija u pomenutom hotelu pojavila obučena u crno i – sandalama. – Neću pevati samo svoje pesme, već sve što publika voli da sluša. Nisam sujetna osoba i najvažnije je da se ljudi dobro zabave.

Sa Natašom će na novogodišnjem nastupu biti i suprug, rukometaš Ljuba Jovanović, za koga se tajno udala početkom godine. Na pitanje šta će sebi poželeti u 2016, plavokosa pevačica, koja nije skidala osmeh s lica, kaže:

Kako godine prolaze imam sve manje želja. Ne znam da li je to normalno, ali valjda što smo zreliji i mudriji i prioritet su nam drugačiji. Želim da svi budemo zdravi i mentalno jaki, jer se mnogo toga lošeg dešava oko nas. Prava retkost je sresti normalne i dobre ljude, i takvima se divim. Nastojim da budem okružena upravo takvim osobama. Najvažnije da čovek odredi šta ga čini srećnim. Nekome je to novac, nekome profesionalni uspeh, a nekome porodica i vaspitanje dece.

 

Foto: P. Mitić
Izvor: Novosti


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273