Nastup Cece Ražnatović izazvao kolaps u Makedoniji

foto: YouTube screenshot

Ceca Ražnatović proteklog vikenda gostovala je u Makedoniji, gde se u Štipu, nekoliko sati pre nastupa stvorila velika gužva koja je izazvala potpuni kolaps u ulici gde je nastupala.

Za nastup Cece Ražnatović, vlada ogromno intresovanje kako u našoj zemlji tako i širom bivše Jugoslavije, a sinoćni nastup u Štipu samo je još jedan dokaz da su njeni nastupu uvek za pamćenje. Kao što je svojoj publici i obećala, priredila im je nezaboravnu noć, a uprkos lošem vremenu i kiši publika je uživala od prve do poslednje pesme, koju su pevali zajedno sa svojom omiljenom pevačicom.

Osim što je atmosferu sa svojim bendom dovela do usijanja, Ceca je svojim izgledom plenila pažnju mesta u kome je nastupala. Kako to i obično biva na njenim nastupima, Ceca se i ove večeri potrudila da publika ne sedi, pa je publika tokom cele večeri bila na nogama i uživala u dvosatnom spektaklu, kako starih tako i novih hitova kraljice.

snimak traje do 9:30

Autor: Jelena Blažić
Izvor: Svet Plus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273