Nastavlja se medeni mesec: Severina i Igor “pobegli” u Zanzibar

Severina i Igor Kojić pre manje od nedelju dana vratili su se sa medenog meseca u Dubaiju, ali su napravili samo kratku pauzu u Beogradu i ponovo seli u avion.

Par je ovoga puta rešio da se odmori u Africi, i to na istočnoj obali, u Tanzaniji, tačnije na ostrvu Zanzibar.

Severini je Igor ispunio želju da odu na neko romantično i mirno mesto daleko od kuće, pa je ona odabrala da to bude Zanzibar. U Dubaiju im je bilo prelepo, ali su stalno bili s nekim društvom, pa su sada želeli da se osame. Ovo ostrvo prepuno je predivnih plaža, a par je odabrao najbolji period u godini kada na to ostrvo uglavnom idu oni koji vole Afriku”, kaže za “Blic” izvor blizak paru.

Zanzibar je najlepši od januara do februara, tada je tamo toplo, ali ne previše, tako da par uživa u večernjim šetnjama plažom.

Severina je maštala da pronađe čoveka koji voli iste stvari kao i ona. U Dubaiju su se vozili paraglajderom, vozili se pustinjom, ronili, radili bukvalno sve zajedno i za to su imali najlepše društvo, malog Aleksandra. Ovoga puta rešili su da nastave sa uživanjem u delu sveta koji je oboma nepoznat i pun novih izazova”, kaže izvor za “Blic”.

Kako se šuška, Igor Kojić je postao menadžer svojoj ženi Severini. Naime, on se ne odvaja od nje i prati je na svim nastupima.

Izgleda da je Igor svoje umeće u fudbalskom menadžerstvu uspeo da preorijentiše na estradu, pa za svoju ženu sklapa odlične ugovore.

Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273