Našao mlađu: Marinka Rokvića ostavila žena zbog ljubavnice

Pevač Marinko Rokvić je, poput kolega sa estrade, navodno našao ljubavnicu koja ga je koštala braka sa suprugom Slavicom.

Njih dvoje zbog navodne pevačeve preljube već duže vreme žive odvojeno jer ga je Slavica napustila kada je shvatila da njegova avantura sa nepoznatom devojkom traje duže vreme.

Marinkova supruga Slavica pre izvesnog vemena spakovala je kofere i napustila njihov zajednički dom, jer su njegove prevare prelile čašu. Ona je saznala za avanturu sa devojkom, s kojom je i nakon što ga je supruga napustila, nastavio da se viđa, i otišla u drugi stan. O svom odlasku je obavestila sinove Nikolu i Marka, kojima je otvoreno objasnila o čemu se radi i šta je razlog rastanka„, rekao je izvor blizak Marinku.

Tu devojku često viđamo u kraju gde Marinko živi. Iako ona ne živi s njim, dolazi skoro svakodnevno„, zaključuje izvor.

Da, ovo je nova lokacija, ali ne znam zašto slikate. Niste me ni pitali da li možete. Kako smete da me slikate bez moje dozvole?! I šta vas briga gde ja živim?„, odbrusio je panično Marinko i utrčao u kuću zalupivši vrata.

Ni pokušaji da ga pozovu da im ispriča svoju stranu priče nisu prijali Rokviću, koji je prestao da se javlja na pozive i da odgovara na SMS. Da nešto nije u redu u njegovim porodičnim odnosima bilo je jasno u trenutku kada je javnost saznala da je verenica njegovog sina Nikole trudna, a Marinko o tome nije imao pojma.

On je tada odbrusio da su naše informacije netačne i da bi valjda on znao da će postati deda, iako ne živi sa sinom. Nikola je očevo neznanje pravdao time da mu je rekao da čuva tajnu, što je ovaj, navodno, ispoštovao. Podsećamo, Marinko osim sinova Nikole i Marka iz braka sa Slavicom, ima i vanbračnog sina Darija, kojeg je priznao upravo na nagovor supruge, koja ga je sada napustila.

Izvor: Kurir
Foto: Marina Lopičić


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273