Napad na Sergeja Trifunovića

Glumac Sergej Trifunović povređen na Vračaru. Policija identifikovala osobu za koju se sumnja da je bila u fizičkom obračunu sa Trifunovićem.

Trifunović je pronađen kod restorana brze hrane „Byblos expres“ u Njegoševoj ulici, sa povredama od ujeda na šakama. Policija je saopštila da je identifikovala osobu za koju se sumnja da je bila u fizičkom obračunu sa Trifunovićem.

Kako „Novosti“ saznaju nepoznati muškarac došao je sa ženom u restoran brze hrane, a do tuče je došlo posle kraće svađe i vređanja. Za sada nepoznata osoba zadala je više udaraca Trifunoviću, u glavu i telo, a zatim ga izgrizlo po šakama.

Glumcu su konstatovane lake telesne povrede, a lekarska pomoć mu je ukazana u Urgentnom centru. Policija nije saopštila ime muškaraca koji je povredio glumca, jer se radi na utvrđivanju okolnosti događaja. Glumac Sergej Trifunović oglasio se posle vesti da je napadnut na Vračaru.

Napao me je čovek iz čista mira. Skočio je na mene i u tom rvanju me je izgrizao. Nisam nađen na ulici nego sam otišao sam u Urgentni gde su mi dezinfikovali rane. Psihijatar će morati da vam kaže šta je bio uzrok sukoba, ne znam čoveka, prvi put sam ga video u životu, razlog je jedino u njegovoj glavi”, izjavio je Trifunović.

Kako me je video počeo je da reži na mene. Ja sam dobro, nije bilo povreda na glavi, samo na prstima. Uhapšen je, dao je izjavu, ima svedoka. Ja sam fizički odreagovao samo kada je on skočio na mene, jer sam morao da se odbranim”, dodao je glumac.

Beogradski mediji navode da je protiv napadača podignuta krivična prijava i pušten je da se brani sa slobode.

Izvor: OKradio
Foto: Stefan Stojanović


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273