Nakon pobede u regionalom šou „X Faktor Adria“

Premijerno: Amel Ćurić predstavio novi spot za pesmu „Neizdrživo“

Nakon pobede u regionalom šou „X Faktor Adria“, Gračanlija Amel Ćurić danas u 18 sati premijerno je predstavio svoj novi singl i spot. Naime, radi se o pesmi „Neizdrživo“, koju je Ćurić radio u saradnji sa popularnim bh. tekstopiscem Amilom Lojom.

Ćurić je u spotu ugostio i Massima Savića, koji mu je bio mentor u X Faktoru, te prekrasnu Teu Bošković koja je 2012. osvojila titulu prve pratilje Miss Hrvatske.

Spot je režirao Haris Dubica, koji je radio i zadnji spot naše muzičke zvezde Dina Merlina za pesmu „Rane“, a sniman je u Poreču, u vili Massimovog prijatelja Darka Rauscha.

Konačno premijera pesme i spota „Neizdrživo“!!! Hvala svima na strpljenju i podršci! Pogledajte i poslušajte – napisao je Ćurić na svom Facebook profilu.

Inače, ovo je Amelov prvi singl za hrvatsku diskografsku kuću Menart s kojom je potpisao ugovor nakon pobede u X Faktoru, te koja vodi brigu o njegovom menadžmentu.

Kako saznajemo, Ćurić u planu ima već drugi singl i spot, a trenutno dogovara duet s jednom velikom zvezdom.

Autor: Dž. Č.
Izvor: Avaz


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273