Najveći solo koncert Silente-a u Zagrebu

Dubrovačka grupa Silente održaće najveći solo koncert do sada, u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova u subotu 20. februara 2016. godine.

Koncertom u februaru Silente će završiti ciklus drugog studijskog albuma “Neće rijeka zrakom teći” i okrenuti se prema trećem. Često osporavan ili problematičan drugi album za njih nije ispao prevelika prepreka i lavina pokrenuta “Lovcem na čudesa” s hitovima “Morski ljudi, morske žene”, “Još jednom” i naravno “Tercom” nastavila se jednakom snagom u 2015. “Rijekom”. Prvo je na scenu stupila pobednička pesma Zagrebačkog festivala “Čudna ili čudesna”, da bi je sredinom septembra nasledio jedan od najvećih domaćih hitova ove jeseni – “Neobranjivo”. U manje od dva meseca “Neobranjivo” je ulovilo gotovo 220 hiljada YouTube pregleda, i to baš u vreme kad grupa na Tulum turneji puni dvorane u Zagrebu, Splitu i Rijeci. Životni vek albuma nastaviće se pesmom “Rekla si da nikad nisi voljela ovako” koja je upala u konkurenciju 63. Zagrebačkog festivala i koja će debitovati taman pred koncert u Domu sportova.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 60 kn, koja će ostati na snazi do 31. decembra. Od 1. januara do 19. februara za ulaz će trebati izdvojiti 70 kn, a na dan koncerta 85 kn.

Službena prodajna mesta:
• Dirty old shop, Tratinska 18
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13
• Eventimova prodajna mesta i www.eventim.hr

 

Izvor: BalkanRock

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273