Nada Topčagić: Keba i ja ćemo zajedno da napumpamo usne

On ima malu gornju. Dugo razmišljamo da odemo kod hirurga. Gledali smo se i razmišljali da bismo tako bili lepši, rekla je Topčagićeva

Folkerka Nada Topčagić nagovara kolegu Dragana Kojića Kebu da zajedno odu pod nož i stave silikone u usne.

Dogovarali smo se Keba i ja da radimo usne! On ima malu gornju. Keba i ja dugo razmišljamo da odemo kod hirurga. Čudi me da on to već nije uradio. Gledali smo se i razmišljali da bismo tako bili lepši – rekla je Nada u jednoj emisiji, a Keba je samo slegao ramenima.

Pevačica ne želi da preteruje kao njene koleginice.

Ugrađuju i trepavice, bog te krvavi… Ne znam kako s veštačkim noktima operu ruke. Ne mogu to da nosim, ni da obujem čarape – rekla je Topčagićeva i dodala da se plaši odlaska kod hirurga jer nije sigurna hoće li ta korekcija kod nje ispasti lepo.

Plašim se da ne pogreše negde, da se ne iskrive. Išla bih malo kapke da podignem – objasnila je Nada.

Iskoristila je priliku da optuži Kebu za krađu na jednom romskom veselju.

Čovek mi je uzeo ogledalo na nekoj svadbi u Vojvodini. Nije mi ga još vratio. Treba čovek da se pogleda u njega. Javno sad kažem: Keba je prisvojio moje ogledalo! A sad ima neko manje. Keba izgleda kao da su ga tramvaji pregazili. Trebalo je preživeti svadbu i organizovati da sve bude na svom mestu – rekla je o svadbi Kebinog sina Igora i Severine, dok je pevač samo ćutao.

Izvor: Kurir


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273