Na ivici nervnog sloma: Dalila urlala na fanove!

Sinoć je u luksuznoj zemunksoj vili tokom emisije Upoznajte Parove bilo prilično napeto, a ukućani su bili veoma uznemireni zbog gostiju u studiju

Bivši učesnici popularnog rijalitija Nikola Strahinjić i Mlađan Jovanović koje je ugostila voditeljka Jovana Jeremić, već na samom početku osuli su paljbu po Dalili Mujić sa kojom su tokom boravka u kući bili dobri drugari.

Nakon izlaska iz rijalitija Nikola i Mlađa su stekli pravu sliku o vatrenoj crnki, koja navodno nije bila iskrena i radila im je iza leđa, dok se pretvarala da su u dobrim odnosima.

Dalilu su ove optužbe potpuno izvele iz takta a pale su teške reči i gomila uvreda.

“Nikola sram te bilo, što me nisi napadao dok si bio ovde, kukavico i smra*u, a ti Mlađo, ne zaboravi da sam te ja primila u krevet na početku kada te tvoj takozvani drugar izbacio”, vikala je Mujićeva.

Dalila je u jednom trenutku pokazala majicu koju joj je u znak prijateljstva svojevremeno poslao Mlađa. Na ovoj majici nalazi se lik njih dvoje, a dizajnirali su je Dalilini fanovi. Upravo ova činjenica dodatno je isprovocirala već besnu Dalilu koja je doživela neku vrstu nervnog sloma i počela da urla na svoje obožavaoce.

“Fanovi moji, brišite Mlađu sa mojih stranica na društvenim mrežama, meni takvi fanovi ne terbaju”, vikala je Dalila na sav glas.

loading...