Na greškama se uči: Tajne dobrog izgleda Sofije Vergare

Atraktivna Sofija Vergara u malom prstu ima sve beauty trikove, a to znanje došlo je s godinama. Popularna 44-godišnja glumica u intervjuu za časopis “SELF” progovorila je o svojim beauty navikama, zdravom načinu života ali i greškama

1. Vežbanje

Lepa Sofija nije ljubitelj vežbi, ali zna da je to dobro za nju. S obzirom na to da joj isti način vežbanja brzo dosadi, svakih šest meseci voli da promeni trening. Tako je trenutno aktuelan boks, a jedino čime ne može da se bavi je CrossFit i vežbe koje zahtevaju puno skakanja jer, kako kaže, ima loša kolena.

Trener Kim Kardašijan otkriva zašto je hodanje najbolji način za sagorevanje masnoća

Starim i znam da vežbanje čini razliku, što možete videti kod muškaraca i žena koji redovno treniraju. Stvari počinju da se menjaju i jedino što mogu da uradim jeste da odem na trening i tako se pobrinem za svoj izgled i zdravlje – izjavila je Vergara, prenosi Zadovoljna.hr.

2. Uravnotežena ishrana

Glumica kaže kako se ona i njen suprug Džo Manganjelo zdravo hrane, ali dodaje da ćete u njihovoj kuhinji naći i slatkiše, jer vole da održavaju ravnotežu.

Imamo puno voća, povrća i redovno spremamo sveže meso. Ali, takođe imamo sladoled i deserte koje jedemo tokom vikenda. Preko nedelje trudim se sa se kontrolišem, ali vikend je za opuštanje – napominje glumica.

#gloriapritchett 🧀🧀shooting Modern Family.

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Dec 1, 2016 at 5:05pm PST

3. Krema za sunčanje

Počela sam da nanosim kremu za sunčanje na lice kad sam bila vrlo mlada. Jedino sada žalim što nisam znala da zaštitu od sunca trebate naneti i na vrat i torzo -kazala je Vergara i dodala:

Sofija Vergara tuži kozmetičku kompaniju, traži 15 miliona dolara

Osim što nas krema za sunčanje štiti od raka kože, ona može i da uspori znakove starenja, nastajanje bora. Zato je važno nanositi kremu za sunčanje na sve delove tela koji će biti izloženi sunčevim zracima

loading...