„Modelsice“ proslavile 20 godina postojanja

Grupa „Models“ proslavila je jubilej – 20 godina postojanja u prestoničkom klubu „Teatro“, uz tortu i vatromet

Beogradska grupa „Models“ proslavila je jubilej – 20 godina postojanja u prestoničkom klubu „Teatro“, uz tortu i vatromet koju je jedna od pet članica bezuspešno pokušavala da ugasi kao da je reč o svećicama. Devojke su ostale dosledne svom imidžu, pa su dominirali bujni dekoltei, providne i uske haljine. Izvele su i nekoliko hitova, a dok su pevale „Pare, pare, pare“, klubom su leteli lažni američki dolari.

„Modelsice“ je 1995. osnovao menadžer Milan Vrbić Vrba, članice su se često menjale, a u prvoj i najuspešnijoj postavi bile su Ivana Berendika, Aleksandra Nikolić, Mirjana Karanović i Ivana Stamenković. Berendika je 10 godina u braku sa američkim biznismenom Tomasom Jermolukom, Sandra je takođe 10 godina srećno udata za ruskog tajkuna i milijardera Andreja Meljničenka, sa kojim ima ćerku Saru, Mimi je u braku i ima dvoje dece, dok Sindi iz braka sa bivšim mužem Nikolom Pavlovićem ima ćerku Petru.

Izvor: Novosti


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273