Mitar Mirić: Album, pa koncert

Mitar Mirić konačno će posle 10 godina zapevati u Beogradu: Moja je greška što toliko dugo nisam držao koncert i sramota me je zbog toga! Još nisam odlučio da li ću nastupiti u Sava centru ili Hali sportova

Folk pevač Mitar Mirić planira da u februaru obraduje publiku novim albumom. Već je snimio kompozicije Pere Stokanovića i jedva čeka da ih publika čuje i da svoj sud.

Na albumu će se naći pesme i za stariju i za mlađu publiku – izjavio je za naš list Mirić. – Ja sam davne 1989. otpevao „Ne može nam niko ništa“, hit koji se snima jednom u životu. Danas se snimaju pesme koje traju jedva mesec dana. Razlog je i što neki od najboljih kompozitora tog vremena više nisu među nama. Voleo bih da mi novi album donese još jedan veliki hit.

Ova godina je za Mirića presudna, jer će konačno, posle 10 godina, napraviti solistički koncert u Beogradu:

Moja je greška što toliko dugo nisam držao koncert i sramota me je zbog toga! Odlučio sam da da obradujem obožavaoce beogradskim koncertom. Još nisam odlučio da li ću nastupiti u Sava centru ili Hali sportova.

 

 

Izvor: Novosti


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273